Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz Integra #18293 üzenetére

    azért kezeljük óvatosabban ezt a kérdést... főleg az avatar esetében..
    az asszem nyilvánvaló és elmondható, h eddig, aki beírt ezzel a csodálatos alkotással kapcsolataban, mindenki áradozott róla és odáig volt érte. jól emlékszem? szinte mindenki.
    most érkezett két ember, akit már annyira nem ragadott meg a látvány, vagy ha meg is ragadott, az nem tartott ki 3 óráig, és rádöbbentek - és ezt voltak merészek és meg is osztották velünk - hogy attól még, h egy film korszakalkotóan látványos, attól még maradhat egy überfos film. Ez nem egy új igazság, ezt Neked is kell tudnod, mégha tudom, nagyon szeretedet (én is) a látványt, az odabaszós hangot, a kivitelezést..
    Én nem fogom megnézni ezt a filmet, ezt már írtam, mert iszonyatosan nem is érdekel, még úgy sem pedig, hogy tudom, milyen szinten van összerakva és prezentálva az egész. De amit gondolok, az az, hogy létezhet olyan ember, - már most is, még viszonylag az ujdonság időtartamában -, aki nem esik hanyatt mégsem a látványtól, is leírja azt, mekkora egy gyenge akármi. úgy egyébként, nem biztos h csak divatfikázást gyakorol. Legalábbis én nagyon nem hiszem..

Aktív témák