Aktív témák

  • grabber

    addikt

    Vexille: Az ember a meseszerűség miatt nem érez annyi érzelmet,mint egy rendes film iránt és nehezen rugaszkodik el attól,hogy ez nem egy mese.
    Pedig ez nem az.Történet bejön,mert ez is a jövőt képzelni el,de kicsit másképp.Van benne egy-két fordulat és filozófia.
    Zenét Paul Oakenfold írta.
    Nálam 8/10

    Avatar:
    Ilyet,hogy egy film majdnem 3 órás és a végén azt hittem csak 80 perces volt,utoljára a Star wars 3 nál éreztem.Nem egy kategória,de ugyanolyan jól éreztem magam,lenyűgözött és egy olyan világba invitál engem ahova szívesen elmennék.Pesszimista életben ez jól esik,feldob.Egy ilyen világban kicsit a környezettudatosságra hívja fel a figyelmet(jöhetnek a offolok aki azzal jönnek,hogy a film miatt sokan kocsival mennek moziba stb.Ha nem ez a film miatt,akkor egy másik film miatt mennek moziba,akkor mán inkább ezt nézzék meg.)
    Negatív: Lerágott csont a történet,Real 3D nem volt olyan nagy szám,szemüveg kicsit nyomott,látszott a vészkijárat fénye benne.
    Akkor is 9/10

    Keresztapa 1:
    Bennem van a hiba feltehetőleg,de nekem annyira nem jött be.Igaz nem egy ilyen komoly filmet vártam,mert csak elkezdtem nézni és lesz ami lesz alapon,ha már ódákat zengenek róla.
    Hosszú és kicsit unalmas,de elég jól bemutatja a film amit szeretne.
    Egyszer nézős 7/10

    Csúf igazság(the ugly truth):
    Csaj meg egy pasi.Ahhoz képest nem rossz,inkább ilyeneket nézek meg a barátnővel mint egyéb nyálas filmet.
    Egyszer simán nézhető,de messze van a Keresztapától az tény,de más kategória.7/10

Aktív témák