Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz WonderCSabo #19323 üzenetére

    Meet Joe Black

    Én részben egyetértek a korábbi kritikával. Már nagyon régen láttam, de emlékszem, hogy nekem is kb. ez volt a kritikám vele kapcsolatban, hogy feleslegesen lett ilyen hosszú, mert tény, hogy vannak benne üresjáratok, még ha csak pár másodpercesek is, de sok kicsi sokra megy alapon cirka fél órát jó eséllyel ki lehetett volna vágni anélkül, hogy bármiben is csökkent volna az értéke. Márpedig 2 óra felett már illik figyelni az ilyesmire.
    Persze én is az eredetit láttam, és végül is ki tudja, hogy az össz-véleményem hasonlóan jó lett-e volna, ha a vágottat nézem.

    De jó példa erre a Lord of the Rings.
    Most álltam neki (igen, fel kellett nőnöm ahhoz, hogy meséket is nézzek :P), tegnap néztem az első, ma a második részt, méghozzá az agyon bővített kiadást (1080-asban, asszem interlaced TV adásból lett progresszívre kódolva, de egész szép ; 3:21 és 3:34 runtime, a 3. rész 4+ óra lesz :DDD)
    Na itt részenként kb 1-2 percet vágnék csak ki, ha rajtam múlna. Hosszú, és néha unalmas, de egy-két apró elbaszott jeleneten kívül nem tudnék dönteni, hogy mi az, amit kihagynék belőle.
    Persze itt az a hosszt és vágás illető kritikám, hogy 5-6, és nem 3 részre kellett volna szedni, aztán nincs para abból, hogy 4+ órás a 3. rész. :DD
    SPOILER:
    Az első részből a túlnyújtóztatott elf ajándékosztást nyesném meg, ami ~1 perccel lehetne rövidebb, és ennyi. A másodikból pedig azt vágnám ki tüstént, ahogy az elf felpattan a vágtató ló hátára a törp mögé, persze szemből, tök lehetetlen módon, az pár mp.
    Illetve volt egy két jelenet, amin nagyon azt éreztem: "Na, ez tuti utólag odaollózott extra", de az sem tűnt szemétnek (csak épp kilógott egy kicsit a környezetéből).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák