Aktív témák

  • #PeTeY#

    tag

    válasz mazda626 #2003 üzenetére

    Látom te is csak láttad a filmet és nem nézted.:D

    SPOILER!
    1. Egy kihalt városban ha találok egy GT500-ast tuti, hogy nem hagyom ott.
    2. Egy kihalt városban összeszedett cuccokból szép kis kecót lehet összehozni. Amúgy szerintem a laboron kívűl semmi extra nem volt a lakásban ahhoz mérten, hogy az amcsi hadsereg egy tudósa. Biztos nem minimálbéren élt.
    3. Miért ő volt az egyetlen, aki túlélte? Szó volt róla, hogy a vírus véren és levegőn keresztül is terjed. Az első magyarázza, hogy miért halt ki olyan gyorsan a környék (sziget lezárása, ugye), a második, hogy mért lett rossz az összes többi embernek a földön. Will haver meg ugye immunis volt rá ()ezért is kisérletezett a saját vérével. A kutyus meg csak a levegőben terjedő bacit nem kapta el.
    4. Kaja. Elég szép kis élővilág lett NY-ban, és az, hogy az elején nem tud lelőni egy szarvast, az nem jelenti azt, hogy 3 éven keresztül egyszer sem sikerült.:) Bár arra nem emlékszem, de mintha tényleg előkapott volna a hűtőből egy dobozos tejet. Majd megnézem. Lehet volt valami farm is a labor mellett.

    Nekem egyébként tetszett a film pár apróságot leszámítva (dolgozhattak volna többet a fertőzötteken). Smith jól hozta a magánytól már majdnem bekattant figurát és az is jó volt, hogy napi (kvázi elég unalmas) rutint láttunk és nem ment Rambo módjára levadászni egyenként a csúnyákat.
    SPOILER VÉGE!

Aktív témák