Aktív témák

  • Amur

    addikt

    így évzárás után egy toplista(egy filmes oldalról,nem akarok reklámozni azért nem írom):
    10. Die Hard 4 (2007)
    Idén mintha több jó akciófilm lett volna, annak ellenére is, hogy a csalódások közé is került közülük. Hát igen, McClane kalandjai a biztonsági hálós játék miatt kerültek utolsó helyre. Mindenképp be kellett, hogy kerüljön, hiszen viszonylag nem taposták sárba a Die Hard nevet, de azért elfogadtunk volna kicsit több vért és káromkodást.
    9. A család kicsi kincse (Little Miss Sunshine) (2006)
    Hihetetlenül szerethető diszfunkcionális család, ami nekünk átcsúszott idénre ugye. Teljesen feelgood movie, muszáj betenni a listába.
    8. 3:10 To Yuma (2007)
    Baromi jó érzés, hogy westernt rakhat az ember egy toplistába, hát még ilyen jót. Christian Bale és Russell Crowe odacsap a lovak közé, és összehoznak egy pillanatra sem unalmas fasza western-t. És ne feldjük, hogy idén kaptunk még Seraphim Falls-t is a vadnyugat iránti szomjúságot oltani.
    7. Napfény (Sunshine) (2007)
    Ez a film a 2/3-ánál bekövetkező törésével megosztotta az embereket, de én imádtam, meg ez a gyerke ez nem viccel is. Az I Am Legend tempóváltásával ellentétben az itteni teljesen rendben van, és nem, ez nem a Mag az űrben, lépjünk már túl ezen a hülyeségen. Sokkal inkább szól az emberekről, mint arról, hogy újraindítják a napot.
    6. Ott sem vagyok (I'm Not There) (2007)
    A film Bob Dylan életéről, ami egyrészt arről szól inkább, hogy Todd Haynes hogy látta Dylant, beenged minket a vízióba, másrészt pedig fityisz a tipikus életrajzi filmeknek.
    5. Az álom tudománya (The Science of Sleep) (2006)
    A cím helyére majdnem scak annyit írtam, hogy Gondry. Éljenek a nem tipikus szerelmesfilmek? Idén kaptunk belőlük szerencsére. A be nem jutottka listában a többit.
    4. A Bourne-ultimátum (The Bourne Ultimatum) (2007)
    Amikor lelassít még akkor is leköröz szinte mindent, egy non-stop adrenalin fröccs az egész, és a Crank-nél kicsit magasabb szellemi szinten. Így kell egy trilógiát lezárni.
    3. The Fountain (2006)
    Csodálatos film, nincs mese. A zene remek, a halál elfogadása pedig elkerülhetetlen. Áh, gagyi ez így leírva, de a film szerintem varázslatos.
    2. 10 Items Or Less (2006)
    Sokáig úgy volt, hogy ez lesz az első, de végül suttyomban beelőzte Neil Gaiman. Hogy milyen a 10 Items Or Less? Feelgood roadmovie. Morgan Freeman magát játssza, amint visszatér a filmes világba, egy under the radar indie mozival. Mármint ez a film története, amint épp ugye Morgan főszerepel egy under the radar 10 Items or Less című indie filmben. Paz Vega meg olyan, hogy 2 perc alatt beleszerelmesedtem. Ez az a film, amin idén a legtöbbet mosolyogtam, és amikor 1-2 héttel a megnézése után nem írtam még róla, akkor elhatároztam, hogy ez lesz majd itt az évvégi listában a meglepetés. Meglepődtél?
    1. Csillagpor (Stardust) (2007)
    Könyörgöm, még ilyen mesét. Még. Ismered azt az érzést amikor kijössz a moziból és a talaj mintha 10 centinyire lenne a talpadtól? Amikor órák múlva is elmosolyodsz valamin ami eszedbe jut? A 10 items is ilyesmi, de abban van némi keserűség is, ami csak kicsit mélyebbé teszi a filmet, szóval nincs vele baj, de nem olyan mese mint ez. Még még még.

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Aktív témák