Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Integra #21990 üzenetére

    Én is megnéztem hétvégén a rendes 45Gb-os Blu-Ray-t (persze angolul), és így másodjára jobban tetszett.
    Egyrészt élesebbnek hatott a kép, élénkebbek voltak a színek, és sokkal élvezhetőbb volt az eredeti hang, mint a szinkron. Másrészt most, hogy kevésbé kötött le az IMAX3D elemezgetése, és másodjára láttam, jobban el tudtam mélyedni némely karakterek jellemében, és többet tudtam fantáziálni azokon az apró morzsákon, amiktől ér valamit a film története.

    A húgom javasolta, hogy nézzük meg, mikor meglátta, hogy hazavittem. Bármily meglepő, ő kevésbé élvezte, mint én, aki másodjára látta, és elsőre csak hömmögött egyet. (De szándékosan nem árultam el neki, hogy én már láttam.) Folyton beleszólogatott, hogy [XY fog történni] - egész jól beletrafált ; [á, tudtam] ; [hány percig húzzák még?]. Én meg oltottam, hogy "de nézd milyen szép", erre [jó, de már unom]. De néha tudtunk gyerekesen poénkodni pár jeleneten (SPOILER: Mint pl. "Na, Dzsiájdzsó bácsi most sírva fogja az asztalt verni, mint egy 6 éves, hogy: "De én bombázni akarok! Nem kell sikerrel alkudozni, mennyé haza! Bőőő..."]. Bár azért végigülte. :))

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák