Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz hoffman_ #22164 üzenetére

    The Road
    7/10
    Tényleg egész jól összerakott film. Viszont ha már post-apokaliptikus világok a közelmúltból, engem összességében a The Book of Eli jobban szórakoztatott, mint ez, pedig annál is volt pár keresetlen szavam a befejezést illetően, na de itt szó szerint csak röhögni tudtam a film utolsó pár percén. Pár pillanatig mintha önmaga paródiájába szeretett volna átmenni, de végül egy olcsó tündérmesében kötött ki, amin fent felejtették a szürke post-effektet. Van/lesz ebből Director's cut vagy (minthogy eleve adaptáció), inkább alternate cut, valami hozzáillőbb befejezéssel?
    Illetve azt is hiányolom mindkettőből, hogy nincsenek flashbackek, vagy legalább elbeszélések arról, hogy mi is söpört végig a földön. Egyszerűen "világvége volt, csak minket itt felejtett a szarban", mint ha ez olyan mindennapos dolog lenne itt felénk is, "az apokalipszis", nem pedig az "izé rakéta/kísérlet/isten... a honnanis, ami mitis...".
    SPOILER
    Nekem talán az a rész jött be legjobban, amit a kerti bunkerben töltöttek.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák