Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz tween #22549 üzenetére

    SPOILER
    Én is épp most néztem. Nekem már rögtön a szabályok felsorolása alatt leesett, hogy nem tiltották meg a vizsgázók közti kommunikációt, vagy akár az őr semlegesítését sem (bár ők nem próbáltak élni ezen lehetőséggel).
    Menet közben viszont sikerült félrevezetniük, és elhittem, hogy az a játék célja, hogy csak egy ember maradjon a szobában. Azt viszont nem etették meg velem, hogy a francia csóka tényleg csak zakkant, nem inkább okosabb ott mindenkinél.
    Továbbá én is azt mondogattam magamban, hogy a válasz "nincs kérdés", így annak ellenére is nyerhettem volna, hogy nem ugrott be, hogy igazából mire is kell válaszolni. (Persze ha még ott vagyok akkor, ami necces azután, hogy fegyvert fognak rám... :DDD) Bár én már akkor feltettem volna egy kérdést, mielőtt a vizsgáztató elhagyja a szobát: "Ha se önnel, se az őrrel nem kommunikálhatok, akkor mit tegyek, ha idő előtt végeztem a teszttel? Várjak itt egy órát?" (Hisz egy oldalra nem nagyon lehet fél óránál tovább hablatyolni). És ekkor ha véletlen úgy kezdem, hogy "Igen" (van kérdés), nem csak bevágom, máris nyerek, ha rögtön a lényegre térek, akkor pedig a legelején elbaszom a játékot, mert azután senki sem mert volna megszólalni, hogy engem elhurcolnak a látszólag jogos kérdésemért. :))
    Azt is vitatnám, hogy a szoba elhagyásának minősül-e már, ha a teste 95%-a kívül van, és csak egy lábfejjel tapossa a szoba padlóját.
    Szóval filmnek jó, de mint hiteles történet, már erősen sántít, elejétől a végéig, de főként a végén.

    (#22548) Tibiajax - Egyszerű történet, semmi fordulat. Nem volt valódi misztérium (pedig egy darabig érdekelt, hogy mi lesz az a "ragyogás", de tudtam, hogy abból úgysem hoznak már ki sokat), vagy hátborzongás (mindig egyértelműen adták magukat a dulakodós jelenetek).
    Felment oda egy család pár hónapra úgy, hogy előre közölték velünk, hogy a férfi be fog kattanni, és baltás gyilkolászásba kezd, majd kifejtve is láthattuk ezt, csak más végkifejlettel, ami szintén sejthető volt.
    Nem látom benne a nagyságot. Persze a maga korában még elhiszem, hogy jó film volt, de így, hogy már sok mindent láttam, nem igazán tudott mutatni semmit.

    (#22551) Pitterix

    Érdekes film az a sakáltanya. Igazából semmi különleges nincs benne, és csak egyszer-kétszer láttam, valamikor 7? éve a HBO-n, mégis igen élénken emlékszem rá, és mikor nemrég megláttam valahol a címét és borítóját, akkor kellemes emlékként pergett le előttem. (De kár is újra megnéznek, rémlik elejétől a végéig.)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák