Aktív témák

  • Jhonny06

    veterán

    Mostanában:

    The Last Song (2010): Szerintem nagyon alulértékelt, egy erős 5-öt megérdemelne az IMDb-n is. Oké, ha Miley Cyrus akkor már szar, tényleg nem nagy kaland, ahogy előadja magát, de a sztori egész normális, kicsit Dear John jellegű, vagy nem tudom, nekem mindenesetre tetszett, simán elmegy. 7,5/10.

    To Save a Life (2009): Nem túl ismert, de ahogy a kritikákban is írták, ezt mindenkinek meg kéne néznie. Kicsit klisés a sztori (tini öngyilkosság), de ma már mindenre rá lehetne ragasztani ezt a bélyeget. Az eleje kicsit semmilyen, de sok a mondanivaló benne és tanulságos. Ezt még biztos megnézem párszor, nagyon jó film. 9,5/10.

    Elizabethtown (2005): Ha valaki értette ennek a filmnek a lényegét, kérem írja le, nekem sok volt. Nem igazán értettem, hogy mi akar lenni a mondanivalója, de jó kis cucc, mindenképpen érdemes megtekinteni. 8/10.

    Dan in Real Life (2007): Kellemes, kikapcsolódós, családi. Semmi extra, egyszer nézhető. 6/10.

    AVP: Alien vs. Predator (2004): Gyenge, egyáltalán nem ijesztő, elég nagy baromság az egész. 4/10.

    AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (2007): Egy fokkal normálisabb az előzőnél. Annyi tetszett benne, hogy egy hétköznapi világba szőtték bele a történetet, de szintén elég gyenge. 4,5/10.

    The Da Vinci Code (2006): A megjelenéskor láttam, a könyvet régebben elkezdtem és most fejeztem be, gondoltam megnézem újra. Jó színészek, nagyon érdekes film. 9/10.

    Angels & Demons (2009): Szintén a megjelenéskor láttam moziban és kedvet kaptam hozzá. Sokkal jobban tetszett, mind a da Vinci-kód. 10/10.

    Nagyjából most ennyi, az Alien 1-4be belenézegettem, de nagyon nem jön be ez a régies megvalósítás, meg a hang is nagyon szar volt az összesen, nem nagyon volt kedvem belefogni. Biztos jobbak, mint az AvP-k, de nem szeretem a régi filmeket. Ezért most kapni fogok. :DDD

Aktív témák