Aktív témák

  • oxox

    addikt

    Eredet

    aludtam ra egyet.
    8/10 nagyon jo film

    spolier veszely
    gondolkoztam rajta, hogy miert is nem jobb...a szineszi alakitas 10pont (Caprio szamomra egyre inkabb a legnagyobb szineszi csalodas...pozitiz iranyban), a megvalositas 10p, a tortenet....nahh itt megy el. Sejtettem film kozben, hogy nem lesz rendesen befejezve, alom az alomban. Ugye mikor a koktelt "megkostolta" azutan a mosdoban nem tudta megporgetni a totemet/elejtette...akkor azt gondoltam, hogy most ez mar alom, es a vege az lesz, hogy innen folytatja...az, hogy alom-e, honnan alom, hanyadik szinten...nem derul ki..es ez miatt 8p. (Meg a Vanillia Egboltban is kiderult...bar azt pont ket nappal lattam korabban eredetiben...ugyhogy az masfel ora szenvedes volt Tom Cruise-al)
    Regen az volt a divat, hogy volt egy tortenet/mese amit felepitettek, volt eleje, kozepe, vege..itt valamiert az egyik kedvencem az Interview with the Vampire eleje ugrott be, mikor Luis elkezd meselni...persze szerencsere volt mikor a "sotet oldal" nyert (pl. Hetedik)...aztan divat lett a csattanos zaras (amik hirtelen eszembe jutnak: Hatodik Erzek, Harcosok Klubbja, Sebezhetetlen)...s mostanaban az a divat, hogy azzal "b@sztatjak" a nezo agyat, hogy nyitva hagyjak a tortenetet...vagy legalabbis nem zarjak le egyertelmuen...kerestem ra hasonlatot, es az elefantos pelda a legjobb ra :DDD ..senki nem jon ki ugy a mozibol, hogy, ez egy "jo film volt mcibe egyek, vagy majd otthon"...mindenkinek legalabb nehany percig szilank van az agyaba...de jobb szeretek egy egesz filmen agyalni utana, mint, hogy most mi a vege...vagy Eli vak volt-e?!

    Ennek ellenere kva nagy film, csak en jobb szeretem a befejezetteket...persze arra nem lehetne azt mondani, hogy milyen muveszi....de mikor eltuntettek a siklo alol a vazelint a star wars-ban, vagy mikor megmutattak "a digitalis technikaval" a Hoth bolygo "jetijet", akkor is ezt mondtak a kritikusok :))

    megerte a mozijegy arat!

    brgds
    oxox

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Aktív témák