Aktív témák

  • venum5

    csendes tag

    Tekken: 3/10
    IMDB: 5.4/10 - 3,952 szavazat

    Atyaég, atyaég.. Ilyen rossz filmet a Chun-Lee óta nem láttam, ráadásul ez még annál is rosszabb. Nem vagyok egy Tekken mágus, de azért biztosan mozgok a világában.(Tekken 3 és 5 résszel játszottam, jó sokat).
    Eleve nem értem miért egy 50kg srác kapta Jin szerepét. Mondjuk a sráccal nem voltak komoly gondok, csak szólni kellett volna neki, hogy kicsit gyúrja ki magát. Aztán nem értem hogy Paul, Xiaoyu, King, Lei és még sorolhatnám.. HOL A FENÉBEN VANNAK ? Dragonovot, aki először a Dark Res. jelent meg, miért kellett betenni ? Aztán Nina Williamsék kb. semmit nem csinálnak a filmben, csak kiverik *****-nak..
    Történetben semmi fantázia nincs, kár is róla beszélni.. A szereplőkről sem érdemes többet diskurálni. Jin még oké, Christie Monteiro sem lenne rossz, ha nem cseszik el az ő szerepét. Ő capoierás, istenem.. Ruhája sem volt semmi, a fél popsija kint volt belőle. Egyedül, aki szerintem nagyon de nagyon jó volt, az Heihachi (Cary-Hiroyuki Tagawa). Zseniális, neki sokkal többet kellett volna szerepelnie.
    A harcok számomra nagyon gyengék voltak. Oké, nincs pénz színészekre, nincs pénz speciális effektekre, de akkor könyörgöm, 9-10, saját szakágukban elismert "harcművészt" kellett volna felkérni, hogy koreografáljak meg a karakterek mozgását.. De nem!!
    A másik az, hogy tele van bakikkal a film, hasonlóan ehhez:

    Sorozzák a férfit közelről egy gépfegyverrel és táncol.. Egy golyó nyom nincs rajta!!!

    Aztán két másodperccel utána jön a bevágás 1 golyónyommal, amikor EGY TÁRAT BELELŐTTEK 10 MÉTERRŐL!!!!! Ráadásul vérpuding folyik ki a jobb kabátzsebéből. Kabaré..

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák