Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Gorneck #23952 üzenetére

    nem is volt olyan hangvételű a film mint a john rambo, de biztos is vagyok benne, hogy nem is akarta, hogy olyan hangvételű legyen. egyszerűen egy könnyed, szórakoztató akciófilmet akart, a régi nagy nevekkel, macsós idiotizmussal, fapoénokkal. és szerintem ezt tökéletesen teljesítette is a film. nem világot akart megváltani. látszott, hogy szorakozás volt maga a forgatás. az alap ötlet miatt: hejj, összecsődítem a haverokat és bulizunk egy jót, kellene hozzá valami történet is, sok eksön, hulló katonák, és rettenetesen, annyira szar egysorosok, hogy az már jó legyen. teljességgel érthetetlen, hogy ha valaki tisztában van az alapokkal, akkor egy ilyen filmnél, hogy a rákba várhat el komoly sztorit.. az nincsen, nem is lehet, nonsense, hogy legyen. ez egy tisztelgés a régi b és zs kategóriás filmek előtt 2010-be átültetve és pont ezért volt jó.
    szerintem elérte a célját és az bevétel is ezt támasztja alá. én a commando-n és a cobra-n nőttem fel, ez van, nekem szívügyem ez a stílus.
    ja és még dudikoff-ot sem bánnám a folytatásban:DDD:K

    ha láttad a get carter-t vagy a copland-ot, akkor tudod, hogy sly nagyon komolyan is tud játszani, de ez a film egyszerűen nem arról szólt. :)

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Aktív témák