Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Operation: Endgame
    5/10
    Néhány szóvicc nagyon durván el lett hanyagolva a feliratban (mikor néztem, nekem rögtön beugrott több variáció is, ami visszaadott volna belőlük valamit), de összességében nagyon jó szitkozódód dumák voltak benne. A karakterek is jók, és a külső szemlélőkről vágott jeleneteket is jó ötletnek tartottam. (A női színészek is jól festenek.) Az alapstory is elég komoly egy vígjátéknak. Nyugodtan meg lehet nézni. ;)

    9
    7/10
    Sajnos nem tudom már, hogy mit várnék egy mesétől, ha most lennék kisgyermek, csak azért néztem meg, hogy az animációban gyönyörködjek, de még így is egész jól lekötött. (A logikai bakikat pedig nyilván nem fogom sorbaszedni egy mesénél, de legalább járt rajtuk az agyam közben.)

    Infestation
    6/10
    Erről is csak az jut eszembe, hogy sohasem lesz már semmi, ami nyomába ér a Horrorra akadva első részének, pedig lehet, hogy azt is csak a múlt szépíti már meg.
    Minden esetre ez sem volt kifejezetten rossz. Végre nem zombikkal voltak tele az utcák, és néhány poénon hangosan is felröhögtem. (Itt ne szóvicceket, inkább "rejtett" utalásokat várjunk más filmekre vagy valós életbeli klisékre. Ezekből némelyik nagyot szól, mire leesik.)
    A CGI nagyon vegyes. Voltak gyönyörű, és marha felületes effektek, de nem tudtam eldönteni, hogy az is épp poén akar-e lenni, mikor szarok az effektek, vagy félúton elfogyott a pénz...? :DDD
    /// Technikailag meg EHH! Láttatok már ti BD lemezen 25fps PAL videót? Én még soha, azt hittem a HD már fixen 23,976 fps, de ezt nekem mégis 25 fps-re jelezte a lejátszó, és gondban voltam, hogy visszalassítsam-e 24 fps-re, mint a régi PAL DVD-ket, amiket NTSC-ről gyorsítottak fel az európai kiadáshoz, vagy netán eleve 25 fps-el forgatták, és így jó...? Mivel interlacet nem jelzett, mint egy rendes PAL-nál kéne, így inkább gyorsításra tippeltem, és lelassítottam. :U

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák