Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Két film a troublemaker studiostól, már a cég nevén is vigyorogtam mennyire gagyi, full b kat. feelingje van, de hogy mindjárt két mostani filmet is ők csináltak amihez szerencsém volt???
    SPOILER is akad

    Szóval akkor csapjunk bele.
    Az új predator, aminek a címét sem tudom ,csak ,hogy a nagyranőtt gyíkunk vadászik benne jobbára emberekre.
    Elsőkörben a zene ami megragadta a figyelmemet, mert tény ,hogy abszolút az első predatort idéző zenét kapunk, mivel egy az egyben lemásolták azt, ami talán nem is rossz, bár kissé sablonos mellékízt ad a filmnek, mintha ezzel akarták volna eltakarni a számos más hiányosságot.
    Egyébként az eredeti mellett megszólaló újabb zenék viszont tényleg elég gyengék.
    Adrian Brody, a nagyranőtt kamasz a mélabús szemeivel, amelyekkel megindított bennünket a zongorista című filmben, nos nekem ő kevés volt kőszívű zsoldosnak, nem jött át a szerep, nem rá volt ez szabva.
    Laurence " morpheus"Fishburne elhízva játssza a megkattant survivort, hát nem tudom, hitelesnek nem mondanám, még egy ilyen nyúlfarknyi szerephez sem.
    Akció volt dögivel ,de inkább a történet az ami fáj, mert szerintem ebből a témából nagyon sokat ki lehetett volna hozni, viszont a színészi játék plusz a borzalmas dialgósuok agyonverték ezt a lehetőséget is.
    A nagy ősre való tekintettel(a jó zene ugye)adok rá 6,5-7 pontot, mert azért valljuk be lekötött, de nem az a kategória ami miatt megint leülnék a képernyő elé.

    Machete

    Miből növi ki magát egy beetetős előzetes, amit meg sem terveztek leforgatni, de a rajongók óhaja előtt meghajolva azért Rodriguez megadta amire vágynak.
    A film egy vicc, de ez nem válik hátrányára mivel nem is akar többnek látszani és talán pont ezért nézhető is.
    Élvezet nézni Robert De Niro alakítását a szélsőségesen patrióta szenátorként, Segalt a drogbáróként és az örök rosszarcú Danny Trejot, aki itt sem nyújt többet mint a b kategóriás filmek gyorsan meghalós gonoszaként.
    A film kurvára véres, a kórházas -tarzanos jelenet már-már unikum is a maga nemében annyira blőd.
    HA nem ülünk le nagy várakozásokkal a film elé, akkor mókás kis másfél óra sülhet ki belőle, de igazság szerint nekem a végén már kissé unalmas volt és vártam ,hogy mikor lesz vége, mert azért sok tud lenni a vég nélküli pár szavas oda mondogatós, feltrancsirozós dömping.
    Kiemelném Antal Nimród szerepét ami nagyon ütős volt amikor magyarul szólalt meg a filmen, amiért később rá is baszik. :)
    A film 6-7 pont körüli, ha az élvezeti faktort nézem akkor 6, ha a műfajon belüli gyér felhozatalt, akkor azokhoz viszonyítva viszont 7.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Aktív témák