Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz mephi666 #25334 üzenetére

    nézd, ragozhatjuk ezt/ezeket a dolgokat, amiket hibaként felróvol, de.. az a nagy igazság, hogy nem érdemes.
    nem érdemes, mert a T4-gyel a legeslegelső feladata a rendezőnek és az egész stábnak az volt, h kiköszörülje azt a csorbát, amit a harmadik rész okozott az nézőknek.

    Schwarczi már nem volt, nélküle máris egy lépés hátrány, viszont Bale-lel meg megtalálták azt az embert, aki talán a legmegfelelőbb, jelen pillanatban hollywoodban, John Connor megjelenítésére..
    A srác köré kellett felépíteni, egy tök új világot. Adottak voltak nyilván a rengeteg terminator, meg emberek, meg egy jó nagy utópisztikus hangulat. Ezt valahogy összegyúrni, úgy, hogy élvezetes, izgalmas, maradandó legyen, nem könnyű feladat. Legalábbis szerintem, nem lehetett az. Rendezőtől függött minden, én azt mondom akkor is, jól sikerült. Biztos lehet benne találni hibát, nyilván, mint szinte minden más filmen is, de a különbség e epizód és mondjuk a 3 között, hogy nem kerestem. Sem alatta, sem utánna, egyszerűen ééélveztem és ennyi.. Amikor leszedi a tetőt az óriásterminátor állat a viskóról, amiben a maradék embercsoport volt, hát beszarsz behugyozol. hangtól is, látványtól is, meg ugy, a hangulatától is..
    Nálam működött, elégedetten álltam fel a végén mindig, láttam vagy 4x már, és még mindig nem unom.
    Pedig nem vagyok elvakult terminator-fan. Ez egy új T-era kezdete, és jó kezdés lett.

    A 3-at életbe nem néztem meg azóta sem mégegyszer, elég volt a moziba, egyedüli film volt az életemben, amikor tényleg majdnem felálltam és kijöttem, annyira rossz volt (amikor felrakta Arnold a villogó napszemüveget, akkor voltam a legközelebb hozzá)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák