Aktív témák

  • lvnt

    őstag

    Na, végre volt időm arra, hogy filmet nézzek:

    Inside Man - 8/10

    Öt perc után rájöttem, hogy láttam már a filmet egyszer. Nem emlékeztem, mert szökőévente szoktam tévében filmet nézni. Szerencsére valószínűleg csak fél szemmel láthattam, mert a fontos dolgokra egyáltalán nem emlékeztem, csak néha előjött egy kis déjà vu. Ennek ellenére végig izgalmas volt a film, nagyon hamar elrepült a több, mint két óra.
    Mindig is nagyon érdekelt ez a tökéletes bűntény-téma. Azt is szeretem, ha az egész film egy adott esetre, ez esetben ugye a bankrablásra épül, és azt mutatja be.
    Denzel Washington hozta a szokásosat és a tőle már talán elvárhatót. Tetszett ez a humoros rendőr szerep is, amelyet főleg a kihallgatásoknál játszott. Kicsit zavaró volt, hogy nem a szokásos, jól bevált szinkronhangja volt. Nem is állt neki olyan jól.
    A sztori volt, hogy néhol sántított egy kicsit, de azért összességében még mindig azt mondhatom, hogy rendben volt. Nem a szokásos.
    Már a Heat-nél is ezzel jöttem, de sajnos a zene itt sem "jött át". A kevesebb most több lett volna. Úgy néz ki, erre érzékeny vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák