Aktív témák

  • Psychonaut

    addikt

    Super 8 9/10

    Na, hat szoval a ma esti mozi. A tobbek altal lehuzott Super 8 engem bizony nagyon megfogott, es egy nagyon eros kilencest kap tolem. Sokat gondolkoztam a tizesen is, de vegulis megallapodtam magammal a fenti pontszamban. Aki sci-fit vart, az jogosan csalodott. De aki egy tributeot (nem tudom mi a megfelelo magyar szo ra...) a '80-as evek nagy muvijaihoz, annak minden igenyet kielegiti a film.
    A gyerekhosokkel en siman tudtam azonosulni, korulbelul a harmadik perctol mar nekem is az jart a fejemben, de jo is lett volna filmet forgatni 14 evesen ( :D )...egyszeruen magaba szippantott a hangulat.
    Oke, E.T., persze, meg Abrams reszerol erzodik azert nagyon, hogy mennyire tiszteli Spielberget, es koveti a munkassagat, de szerintem ezzel egyutt is sikerult egy nagyon jo filmet alkotnia.
    A tortenetre semmi panasz nem lehet, ugyesen adagolja a feszultseget, keppekkel keveset mutat, tobbet sejtet, de ez igy is van jol, nem Skyline-fele hatalmas urlenyeket vartam amugy sem.
    A hangulatra mar fentebb is utaltam, en amugy is szeretem az ilyen amerikai kisvarosi filmeket, megvan a maguk feelingje, na ez a film tokeletesen atadja ezt.
    Egyszoval: ajanlott.

    UI: SPOILER Charles elkeszult zombifilmjenek lejatszasa a stablista alatt: hatalmas pluszpont erte, nekem nagyon bejott. Mindenki indult mar kifele a mozibol, megis mindenki megallt a vaszon aljaban, mikor elkezdodott, es vegig is varta mindenki. Megerte.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák