Aktív témák

  • lvnt

    őstag

    Black Swan - 10/10

    Requiem, The Wrestler és most ez. Aronofsky egyszerűen nem tud hibázni. Szinte beleéltem magamat az önmagával küzdő lány helyébe.
    Ritkán látni Portman mostani játékát akár csak megközelítő alakítást is. Abszolút megérdemelte az Oscart. Egyszerűen tökéletes volt. A zene, a vágás és az operatő munka ugyancsak. Mansell a Moon után megint maradandót alkotott. Kunis és Cassel is kihozták azt, amit a szerepükből ki lehetett.
    A balett mint olyan teljesen kívül esik az érdeklődési körömön -gondolom, ezzel a legtöbben így vagyunk-, de a film végig lekötött, még a táncos jelenetek is. A durvább részek pont annyira voltak azok, amennyire kellettek, hogy érzékeltessék, ahogy a főszereplő egyre labilisabbá válik mentálisan.
    A vége, amikor elindult a stáblista a tapssal a háttérben, zseniális volt.

    Mostantól viszont itt is csak egész pontszámokat adok. Néha nehéz volt eldöntenem, hogy IMDb-n most ehhez képest lefelé vagy felfelé kerekítsek.
    Na, nem mintha ez bárkit is érdekelne, de már csak magamnak is leírom: Heat - 9,5 helyett 10, Unknown - 5,5 helyett 6, Machete 8,5 helyett 8, Paranormal Activity 2 - 3,5 helyett 4, Grandma's Boy 8,5 helyett 8, The Man Who Knew Too Little és The Adjustment Bureau - 7,5 helyett 7.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák