Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz Tibiajax #39850 üzenetére

    Teljesen oké amit mondasz, könnyen lehet, hogy én is erre az álláspontra fogok jutni a közeljövőben. Amennyi szemet termel az ipar, egyre inkább. Nem tudom emlékszel/emlékeztek-e, én voltam az, aki pár éve talán a legnagyobb mozibuzi voltam itt, és volt olyan, hogy akr nyáron, akár télen nem volt olyan film kiírva, amit ne láttam volna. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, most már jobban megválogatom, hogy mit nézek meg*, de még akkor is 1-2 éve havi 2-3 alkalommal moziban voltam. Igaz ugyan, hogy azóta drasztikusan csökkent az időm, de oda jutottunk, hogy havonta, kéthavonta, ha elmegyek moziba. Pont ezt beszéltük a cimbikkel, hogy egyszerűen már annyira ellaposodott a kínálat, annyi tucatvacak van, hogy nincs értelme elmenni moziba, pénzkidobás. Nyilván régebben, amikor mindent láttam, akkor is volt egy arány, hogy melyiket érte meg, de ez most konvergál a nullához. Jelenleg a következő másfél-két évre van olyan 4, talán 5 film, amire azt mondom, hogy ezt biztos, ezeken kívül már nem is megyek.

    * és ha mégis nézek valamit, akkor az egy ilyen csapnivaló tucatvígjáték :DDD mentségemre legyen, réga nem voltam moziban, és hát hiába, szeretem, a sörözés elé pont befért

    Hogy Iception-re ki írta, hogy fos meg ne kérdezd, már nem tudom. De arra határozottan emlékszem, hogy amikor ez aktuális volt, akkor volt nem egy ember, aki hypolt, történtettelen, nézésre nem érdemes filmnek titulálta.

    rt06:

    Sejtettem, de azért gondoltam javítok, ha már észrevettem :D

    mod:

    Láttam a Contagion-t is, egy hónapja talán, nem volt rossz film, de mást vártam, valahogy nem fogott meg. Reálisnak akart tűnni(kicsit dokfilm jellege volt), mégis volt alapvető hiba benne. Talán kap egy 6/10-et, de akkor jószívű voltam. Pedig olyan színászi gárdát paszíroztak bele, hogy az valami eszméletlen. Nyilván emiatt vártam sokat, azt hittem lecsurrantom a bokám a film közben. Háát, jelentem attól kilométerekre volt.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák