Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz venember83 #39946 üzenetére

    az, hogy az én véleményemre adtál, még ennyi idő távlatából is, több mint megtisztelő..

    hanem,
    Conan The Barbarian
    hd,dts
    hát.. idáig vártam ezzel is
    elég sok értékelést olvastam már itt a filmről, kb ki is alakult bennem az, h amit fogok kapni, egy jó első 10-20perccel rendelkező kalap szart.. nos, nem ezt történt.
    kereshetjük benne valóban a hibákat (nagyon mondjuk nem is kell keresgélni), törékeny mai kinézetű lányokról és súlyos kardokról, a végén csodás megmenekülésről, stbstb, de annyira fölösleges. A Conan regények azon kevés olvasmányok közé tartoznak, amiket gyerekfejjel rengeteget bújtam, éltem-haltam érte, Howard egy baromi izgalmas világot teremtett meg benne, egy valódi barbár állattal a főszerepben. De egy hatalmas mese volt egyben, s mint olyan, egy szavát sem szabad halálosan komolyan venni, viszont élvezni, annál inkább..
    Nem egyszerü ám ezt megvalósítani, hiába a cgi-tenger, azt, amit az ősidőkben egy Conan, a kimmériai képviselt, azt a civilizációtól mentes, 2méteres izomkolosszust a zord hegyekből, aki ráadásul villámgyors, barbár a barbárok között, hát szóval ezt eljátszani élethűen egy színésznek.. szóval, na
    Én élveztem baromira a filmet, tényleg csak arra az apró mozdulatra van szükség előtte, amivel lekapcsoljuk a na most ez elvileg egy dráma lesz-triggert, és lám, máris egy látványvilág tárul elénk, végre egy valódi emberi bestiával, aki kalandozik, gyilkol és szeret.
    Pont, mint ahogy a könyvekben leírták ezt az egészet.
    És ha még kék lett volna a szeme is a kimmériainak (mert ugye a könyvben így volt!..) :) akkor még több pontot adtam volna neki.
    8/10
    Várom a következő részt, remélem abban már a kalózlány Valeriát is előhozzák

    Rammbock.Berlin Undead
    hd
    erről a filmecskéről csak egy szösszenetet..

    :D ;]
    jó kis urbán germán zombidömping
    7/10

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák