Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz littlelion21 #39980 üzenetére

    Ja, nem vagyunk egyformák. Ha te megtudod mondani, hogy az Inception mitől is számít az évtized egyik legjobb filmjének akkor leborulok előtted. Mert valljuk be sci-finek gyenge és tele van bakival, ellentmondással. Akciófilmnek nem elég "akciós". Drámának nem elég drámai.

    Amúgy 6 pontot megadtam rá, ami nem kevés. Nem azt mondom, hogy rossz film. Csak azt, hogy közel sem olyan jó mint ahogy azt a sok hollywoodi szeméten eltompult agyú ember hiszi. (akinek nem inge) Azon egyenesen besírtam mikor összetett és nagyon bonyolult, de mégis könnyen érthető filmnek titulálták több helyen is.

    És igazából ezért is emeltem fel a szavam a film ellen. Mivel mindenki istenítette úgy ültem be a moziba, (főleg a trailer után) hogy most látni fogom életem egyik legjobb filmjét. Ehhez képest kaptam egy közepesnél valamivel jobb élményt, ami eléggé kiábrándító volt a várakozásaimhoz képest.
    Ezek után nem csodálkozom, hogy imdb-n gyakran zseniális filmeket húznak le és olyan szemeteknek adnak 7 pontot amit bűn volt leforgatni.

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Aktív témák