Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz Integra #40000 üzenetére

    Hol írtam egyetlen szóval is, hogy itt tukmálták rám ezt a filmet? Mondjuk biztos vagyok benne, hogy visszanézném a topicot akkor sok ilyen rátukmálós hozzászólást találnék.
    Az Avatarnak a látvány volt a lényege, de e mellett azért volt benne több tartalom is.
    Ha pl összehasonlítanánk a Star Warssal akkor mit kapnánk? A Star Wars egy meglehetősen ócska sci-fi. Egy középkori lovagregény szkafanderbe bújtatva. Mégis rengetegen istenítik mivel kult film lett belőle. Pedig több dologban is sokkal bugyutább és elcsépeltebb mint az Avatar. Valahogy mégis fogadni mernék, hogy rengeteg olyan Avatar fikázó van aki isteníti.
    Amikor megjelent a Star Wars akkor soha senki nem látott még olyan látványorgiát és valljuk be, a története az akkor ízlésnek is megfelelt. Emiatt lett kultfilm. Ha ma adnák ki akkor kapna vagy 3 pontot az imdb-n.

    A többi hozzászólásodra meg: lol.
    Szerintem jártasabb vagyok a témában nálad. Ez kiderül a hozzászólásaidból. Egy időben érdekel ugyanis a téma és utána olvastam ill néztem. Az emberi agy kapacitásbeli hiánya az egyszerű hétköznapokban is észrevehető. Elég arra gondolni, hogy a látott információk töredékét vagyunk csak képesek feldolgozni.

    Ellenben míg én (megcáfolhatatlan) érveket hozok fel a vita során addig te nem sok konkrétummal szolgálsz.

    [ Szerkesztve ]

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Aktív témák