Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz Integra #40009 üzenetére

    "aztán te honnan tudod, hogy jártasabb vagy nálam? és egyáltalán miben?"

    Egyrészt abból szűrtem le amit írtál másrészt meg egyértelmű, hogy miben.

    Azt meg nem tudom, hogy honnan veszed, hogy nincs képzelő erőm. (most akkor ki is ítél meg kit?) Az átlagosnál jobb képzelő erőm van.

    A sci-fi definíciójának meg nézz utána mert amit te írtál az inkább a fantasy-ra igaz. Egy sci-finél alapkövetelmény, hogy reális alapokon nyugodjon ami az Inceptionban nincs meg. Ha te ezt nem tudod feldolgozni akkor nem sok értelme van a vitánknak. Már leírtam, hogy miért is képtelenség ami a filmben van.
    Lehet új fizikai szabályokat létrehozni egy sci-fiben, de a sajátjához neki is igazodnia kell. És mivel a filmben nem valami hiperintelligens szuperlények szerepelnek hanem hétköznapi emberek ezért nyilvánvaló, hogy nem képes az agyuk ötszázszor gyorsabban dolgozni. És ez nem fantázia meg képzelőerő kérdése hanem a logikus gondolkodásé. Illetve annak hiánya annál aki erre nem jött rá.

    "elrugaszkodsz a valóságtól, mersz mást gondolni és át is ülteted, ettől létezik ez a világ. benned ennek a megértéséhez még a szikra sincsen meg"

    Hú vazze. Erre elfelejtettem reagálni. Sosem tudtam hogy te ennyire ismersz engem. Biztos azért vagyok sci-fi és fantasy rajongó mert nem tudom őket feldolgozni. :U :C
    Szerintem nem én vagyok itt aki atyaúristent játszik... Én logikusan és higgadtam leírtam, hogy mi a baj a filmmel. Erre te kapásból elkezdesz személyeskedni és semmi konkrétumot nem hozol fel érvként. Kettőnk közül nem én vagyok az óvodás. Ha nem tudsz észérvekkel, személyeskedés nélkül vitázni akkor lehet hogy ignorálni foglak mivel semmi kedvem trollal harcolni mikor nincs nálam tűz.

    [ Szerkesztve ]

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Aktív témák