Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz TESCO-Zsömle #40200 üzenetére

    "a tűz túlélésén kívül semmi olyat nem mutatott, amire a baleset óta eltelt 20 év alatt ne tehetne szert egy ember..."
    Már írtam, hogy emberfelettien erős és gyors lett. Nem olyan látványosan mint egy szuperhős, de emberfeletti képességekkel bírt.

    "Miért is kéne bizonyítanom annak a konkrét példának a létezését? Egyébként pont attól paradoxon, hogy logikusan nézve nem volna lehetséges, de mégis."
    De mégis? Ez azt feltételezi, hogy sikerült bebizonyítani a létezését. Annak hiányában pedig csak egy elfuserált elmélet. Olyan angol tudósos féle.

    "Nincs ebben a történettel semmi gond. Nem lehetetlenebb, mint gondolattal tárgyakat mozgatni, vagy hajlítani..."
    Ezt a kettőt nemigazán lehet összehasonlítani. Az egyik egy logikai gikszer a másik pedig egy olyan lehetséges dologról szól amit máig nem definiált a tudomány. (Már ha az a felvetés hogy létezik)

    "Az univerzum egyetlen törvénye, hogy minden lehetséges."
    Ez jól hangzik viszont semmi sem támasztja alá, hogy így is van. Arra nem lehet alapozni egy elméletet hogy ha nálunk nem is, de az univerzumban valahol biztos igaz hisz minden lehetséges.
    Mert e szerint az elmélet szerint akár az is lehetséges, hogy minden egyes billentyű leütésével létrehozok egy új univerzumot és a miénket is én teremtettem egy koszos zokni és egy narancs segítségével amit egy hirtelen megnyílt féreglyukon dobtam át véletlenül.

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Aktív témák