Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz remington2 #40242 üzenetére

    Pontosan. Ez tényleg így van. Illetve lenne, ha a múltba vissza lehetne utazni ilyesformán.
    Régebben gondolkodtam az időutazás kérdésén, de inkább nem írom le ide mire jutottam mert nem akarom tele offolni a topicot.

    Mondjuk szerintem az embereknek nem sok esélyük van a Skynet ellen.
    Könyvben sokkal jobb sztorik születtek. Pl volt, hogy a Skynet úgy akar beszivárogni az emberi bázisra, hogy engedi, hogy az emberek "véletlenül" elkapjanak egy gépi üzenetet, hogy egy csapat gyereket szállítanak át kísérleti célból. Az emberek ugye feltétlen meg akarják menteni őket. A poén az, hogy az összes kisgyerek kicsi terminátor akik műanyagból vannak, hogy ne legyen feltűnő a súlyuk.
    De a kedvenc részeim a középkorban játszódnak. Amikor elcseszi a Skynet és párszáz évvel korábbra küldi vissza az első terminátort. Ott meg mindenki démonnak hiszi. Ami még külön tetszett benne az az, hogy feltűnik benne egy alkimista aki tényleg tud mágiát használni.

    Eszembe jutott még egy sci-fi. Csillagközi invázió. Vannak benne monszták és öldöklés szóval nem lenne rossz, ha a háborút nem úgy vívnák benne mint mi 50 évvel ezelőtt. Pl meg volt fertőződve egy teljesen kietlen és lakatlan bolygó? El kell pusztítani az egészet az űrből, nem pedig gyalogságot küldeni oda. De ha már gyalogságot küldenek oda akkor hol vannak a járművek és miért olyan elavult a felszerelésük?

    A jövőre megjelenő Iron Sky-re leszek kíváncsi. Remélem jó lesz.

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Aktív témák