Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz littlelion21 #40482 üzenetére

    Tudom, hogy a vírus intézte el az emberiséget. Ez is benne volt a tartalomban. Viszont egyrészt a majmok semmiképp sem lehetnek intelligensek másrészt meg kizárt dolog, hogy legyűrjenek egy SWAT osztagot és több rendőrt is.

    "Valamint az is világossá vált számomra hogy pontosan annyira kell adni a véleményedre, amennyire az utóbbi időben 2 film kapcsán is bebizonyítottad."
    Gondolom az egyik az Eredet akar lenni a másik pedig... talán a Transformers 3?

    Én kérek elnézést, hogy van ízlésem! :R

    (#40485) rt06: Úgy hogy a vitában alulmaradtál, nem sok ereje van a szurkálódásodnak. :D

    "Mit ér az ember a nagyobb agytérfogattal, ha bizonyított tény, hogy a legokosabb tudósaink se érték el a 20%-os kihasználtságot? A majmoknak csak annyi dolguk lenne, hogy maximalizálják ezt az értéket..."

    Ez tévedés. Az ember elég jól kihasználja az agyát. Csupán nem használja az egészet egyszerre. Különböző dolgokhoz, különböző agyterületeket használ. Ezért valóban lehet, hogy úgy tűnik csak 10-20%-ot használ, de ez csak egy urban legend. Valaki elindította, de már rég megcáfolták. De elég ha logikusan utána gondolsz. A természet nem nagyon alkot felesleges dolgokat. Miért lenne az embernek ötször nagyobb méretű agya a szükségesnél?

    "Közelharcról meg annyit, hogy"
    Lőfegyver vs fizikai erő. Szerinted hány Fekete Laci típusú embert tudnék elintézni egy gépkarabéllyal?

    "V-ből egy vírus szupererős szuperintelligens szuperkatonát csinált"
    Azért ettől távol volt. Erősebb és gyorsabb/ügyesebb lett mint egy átlag ember. Azt hogy intelligensebb is lett, nem tudni. Lehet már előtte sem volt hülye.
    A vírus javított valamennyit rajta, de azért nem lett superman.

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Aktív témák