Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz #54715584 #4278 üzenetére

    öö azt a jópofa-t ironikusan értettem :U :DDD

    Cimbi, nyugi, nem vagyok én egy konzervativ kis kcsög :DDD mielőtt még vki elitélne h ennek a majomnak nem tetszik semmi, elárulom, h az alapja, a sztori, a karakterek, az hogy felvonultat sok hirhedt karaktert, az fasza. Jackmant is csipem, a lány meg..
    na, szoval ők jók.
    Igazábol egy filmet a rendezöje határoz meg, de rohadtul, azt jol tudjuk mind. És sajnos ezt a filmet is egy megalomán baromnak adták, aminek a mumiát, aki csak látványos meséket tud csinálni, idiotaságokkal füszerezve, mert annyira oda akar bszni a pattogatott kukorica mellé a hülye amcsiknak, ahelyett h tényleg egy kevesebb fszságokkal teli, de mégis egy ütös, csak egy icipicivel hihetőbb alkotást hozna létre.
    Persze, ez valszeg csak nekem fáj, mert a sok amcsinak ez simán jo egy péntek esti dugás előttre, de nekem egy ilyen szoribol több kellett volna, és most nem a látványra gondolok.. hanem h ne hajitsa oda azt a krva injekciostüt már a levegöbe és amikor elkapja lassitva bejátsza h "Igen!", meg ne essen már le ugy 100m magasrol mintha 1.5m magasrol esett volna le, és no karcolás.. Megszámoltam az este, poénbol, 5perc alatt kb 6 dolog volt, amin kinomban tudtam volna röhögön. 5 perc alatt... Ezekkel van nekem bajom.. Ezért is sajnálom ezt a filmet.
    Na mentem Angliába Kate-et elrabolni :B

Aktív témák