Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz leslieke #44086 üzenetére

    Már várom. Moziban nézős lesz! :)

    (#44087) TheChos3nOne:
    Ez így igaz. Nem hiába nevezik sci-fi Pocahontasnak. :D

    Viszont tényleg életszerű. Ha ma lenne ilyen technológiánk és el tudnánk jutni egy ilyen helyre akkor valószínű, hogy gyarmatosítani akarnánk az őslakosok kárára.
    Nekem a szerelmi szál volt az ami nagyon bökte a csőrömet. Nem kellett volna bele. Felesleges volt, ráadásul hatalmas klisé. Ha az nem lett volna akkor még életszerűbb a film és talán nem vonnak párhuzamot közte és a Pocahontas között.

    (#44088) darál0w:
    Nekem sem jött át a film.

    Spoiler!!!

    Először én valami hatalmas és félelmetes titokra számítottam benne. Ott az a robot amit a fél filmen keresztül próbál összerakni. És mikor sikerül, mi történik? Rajzol egy plakátot. :O
    Na meg a filmkészítő fószer hatalmas tragédiája. Azt hittem valami szörnyű katasztrófa vagy tett miatt titkolódzik. Erre kiderül, hogy az emberek a háború után nem a filmjeivel voltak elfoglalva hanem azzal, hogy elfelejtsék a háború borzalmait. Hú micsoda tragédia... :U

    Az egész filmet elszúrták azzal, hogy a jól felépített díszlet és váz mögött nem volt semmi. Sem egy igazán megindító történet. Sem pedig egy igazán izgalmas rejtély.

    [ Szerkesztve ]

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Aktív témák