Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz Tibiajax #48065 üzenetére

    Igazából kicsit bögyömben van ez a 3D mánia, ez itt-ott néha előjön belőlem, nézd el nekem. Nyilván nem fog érdemben változni a film, főleg nem a pontozás. Bár az englis hiánya nekem fájó pont, ezt vagy meg lehet érteni, vagy nem. A film egy dekával se volt rosszabb, mindegy, hogy 55 centis crt-n, vagy itt néztem volna, ez az utolsó 2 soromban benne is volt. De megeszem a kalapom(amit még meg is kell vegyek), ha angolul nem fogom jobban élvezni. Az IMAX-et lehúzni nem terveztem, az összes 3D közül még így is ez volt messze a legjobb, ezt is leírtam, a sima 3D-knél, amiket láttam, még ez is messze jobb volt, hiába csak utómunkát kapott. (Egy Avatarra befizetnék a mai eszemmel ugyanitt, de hát már mindegy.)

    Azért ne úgy vedd ezt, hogy szenvedtem :D Burzsujkodtam, nagynacsosz, vagy 4 csokit is beveretem, nyomattam a fantát, és mocskosul élveztem, amikor Ironman püfölte Thort, meg amikor Hulk megőrült a Stark toronyban Lokival, besírtam, nagyon komoly volt a film, ezt soha nem is kérdőjeleztem meg.

    Az, hogy a hegesztő-szemüveg, és az elmosódott jelenetek veszettül zavarnak, az az én bajom, thats it.

    Ja, és ha már ennyire benne vagyok, nyomok egy konklúziót is: Vasember a király. Ennyi :D

    pohár:

    IMAX-ben special szemcsit kapsz, vissza is kell adni. Hogy a lencse különbözik-e a többi 3D mozihoz kapottól, azt mondjuk nem tudom, szerintem nem.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Aktív témák