Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz hoffman_ #48434 üzenetére

    Monstre szerint általánosságban ez a probléma:

    A régi és hőn (ez milyen szó :DDD ) szeretett akciósztárok már kiöregedtek, csak bohóckodnak a filmvásznon. A helyükbe lépni próbáló 30-as 40-es színészek ész nélkül ontják az akciófilmnek nevezett filmeket, amikből egy évben akár hármat is kaphat az ember az arcába, és már unalmasak, nem is tudnak újat nyújtani, a színészi teljesítményről már nem is beszélve.
    Bár ez gyenge pontja a 70-80-90-es évek akciófilmjeinek is, de azokon nőttünk fel, azokat szeretjük, ezen kívül már sok újat nem tudnak nyújtani az új filmek, max látványban és hangzásban.
    A 20-as és 30-as színészekkel pedig tele van Hollywood, akikkel jelenleg árasztják a nézőket. De ők is papírforma szerint próbálkoznak valami ütősebb filmmel, aztán elmennek valami szar romantikus, szerelmes és/vagy vígjátékba bohóckodni és az ember csalódik bennük. Én is csalódtam már így jó pár színészben.
    Arról meg már nem is beszélve, hogy néha egy ismeretlen rendező jobb filmet csinál, mint egy évtizedek óta a filmiparban dolgozó "kolléga", aki már szarrá kereste magát.

    És különben is hol van egy jó sci-fi, horror, thriller, ami , vagy ami megborzongtat vagy elgondolkoztat, vagy egy vicces vígjáték, amit nem felejtek el egy hét múlva, hogy valaha láttam is...

    Most értem végig a Spartacus 3 évadján: még a legutolsó rabszolga/statiszta is nagyobb színészi játékot performált, a főszereplőkről nem is beszélve, 5*-t adnék mindegyiknek. És ott kevés pénzből olyan látványt és hangzást kreáltak, hogy csak na! :K

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák