Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz Dilikutya #5872 üzenetére

    Persze, ha egy film jó, akkor ott sokat a minőség már nem számít, max hab a tortán. Vagy ahogy a legjobb cimborám szokta nekem mindig mondani, ha egy film szar, az hd-ben is szar lesz.. :DDD
    Hanem, visszatérve a Mulholland-ra, vmi kegyetlen ez a film. Egész éjjel alig aludtam, és amikor sikerült is, nehezeket és rosszakat álmodtam. És ez a film miatt volt. Nem könnyű egy ilyen művet megemészteni, és ez nem azért volt, mert rossz film volt, hanem mert végig csak lestem és teljesen magába szívott ez a barom Lynch, hogy verné meg az ördög ezt a zseniális gazembert.. 7 évet vártam, h megnézzem, megérte. Ezt nem lehet 18-20 éves fejjel megnézni. Még így is idő kell, h az ember megemésszen ilyen műveket, ráadásul baromi jo képpel és hanggal még jobban tudott érvényesülni a légkör, amit ez a faszi kitalált. Hihetetlen kameravilág, tényleg, az egy dolog, h jó látni a kis Naomi Wattsot pucéran, de igazából ezek a dolgok ütnek, amiket csak ilyen filmekben lát az ember.
    Egy tény, én pont ilyenekre vadászom, és messze igyekszem kerülni a múmia és társa által képviselt értéktelen alkotásokat.
    Legalábbis, próbálom..

    Monstre, te is próbáld.. :K :D

Aktív témák