Aktív témák

  • GrandeP

    őstag

    Spojler... BAtman (új)

    Az elején ki/mi a tököm volt az 5-6 batman?

    Meg akkor ez most remake vagy folytatás.. mert elözőhöz képest eléggé gyökérségnek tünik... (az elöző egész jó volt, hellyel közzel, be lehetett tudni egy Batman 0-nak)

    Remake-nek meg gyenge... meg azok batmobil/batmocik.. 90-es évekbelihez képest gagyi, Joker alakítása is egyszerűen nulla, meg ahogy ki van sminkelve?! :F ...

    Történet is gyenge... 30 percet bírtam nézni max... Én nem értem h ez miért ennyire nagy szám.

    Részemről 10/3.... a régi ehhez képest 10/8...

    Spojler 2:...Skorpió király 2

    HA nem a Skorpió király lett volna a neve, egész jó lett volna... mert h semmi köze nem volt hozzá sztem. A szereplőket jobban meg lehetett volna válogatni...pl a hatlamas tiszteletben álló hős (főszereplő apja) úgy nézett ki mint egy rossz szefós, általános suliban erőssebben néznek ki a srácok. :)
    Itt ott a vizuális jeleneteket ki lehetett volna hagyni... vagy legalábbis nem p1-en tervezni, Tipikus "szuperman" részek a filmben, hol baromi erős, hol pedig egy gyerek is meg tudná ölni...

    Néhol pedig érthetetlen történések... pl Miért lett láthatatlan fekete skorpió a manusból? Az alvilág úr nője, simán megölhette volna őket mégis hagyta elmenni a népet... stb..

    Összeségében, egyszer meg lehet nézni, kicsivel több pénzből, jobb szereplőkből és másik főcímmel egy nagyon jó filmet össze lehetett volna hozzni, ami talán a moziba is bekerült volna.

    értékelés: 10 /5

    Spojler 3:...Mummia 3

    Részemről egész jó volt, bár kétségtelen h az egyhez képest nem votl nagy szám..

    Egyetértek az előttem szolokkal... korokkal voltak egy kis bajok... meg itt - ott túl sok volt a vizuális petting...

    de összességében egy 3. résznek jó volt..

    Értékelés: 10/7

    [ Szerkesztve ]

    NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

Aktív témák