Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz brownus #6468 üzenetére

    Barna,
    A humor egy érdekes dolog. Borzasztó sokféle humor létezik, és ezt még megfejeli az a tény is, hogy minden egyes ember humorküszöbe más és más. Nem nagyon szeretnék nagyon belemenni hossza fejtegetésekbe, miért volt a számomra egy szar film a trópusi vihar, talán, mert mindenki isteníti, talán, mert ultrafs minőségben néztem, talán meg még szinkronos is volt, nem tudom.. Fél órát bírtam belöle, de addig is kínszenvedés volt számomra, és csak azért tartottam ki, mert hátha, hátha, anniyra mondják... Amikor a sátorban, a kis vietnami gyerekvezetőnek (gondolom, ez is egy poén akart lenni, biztosan igy volt, nem tudom..) elkezdett ujra idiótát játszani stiller, és mindenki hahotázott rajta, a többi 3 föszereplö meg ezt nézte messziröl és szórta a jobbnál jobb "poénokat", és Downey is nyomta a tájszólás szövegét, ekkor is biztosan kellett volna nevetni hatalmasakat.. Én nem bírtam, és ott volt az a pont, hogy elég volt.
    Nézd, ezért írtam is, h egy hulladék csak a szememben ez, de a régi klasszikus vígjátékokat kérlek ne hasonlítsd vele össze.. legalábbis, egyenlőre még nem.
    A cs.pisztolyon tudok nevetni, mert Nielsen adja magát, igazábol, ha úgy nézzük, az a film is annyira rossz , hogy jó. Pont azért jó, mert abszurd, és mert könnyed. Nincs benne egy krva csúnya szó sem, a legcsunyább hogy vki beint a másiknak, és mégis tud kacagtató lenni. Itt minden 3.szó fszom volt meg "k.a..", mégsem tudott megnevettetni. Jack Black lóg a helikopteren és anyázik, meg kergeti az ellopott bogyóit és közben is anyázik? Vki bevan maszkírozva afro-nak, és játszik egy ausztrált, aki tájszolássa mond monológokat, ezen mi nevessünk ezerrel?? Ez ma egy fasza vígjáték??...
    :)..de biztos én vagyok túl régimódi...

    ps. nekem egyébként a legutolsó "sírvaröhögös" a Borat volt.. Azóta zéró
    mégegy ps. a love guru jó lesz, Austint nagyon szeretem, Myers-t is magát, bele is néztem már az elejébe, nem lesz gond.:) De megvárom a szinkront hozzá, imádkozom, hogy Józsa Imi maradjon neki.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák