Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz Tibiajax #6626 üzenetére

    Miért kellett volna ismeretlen arc? Ilyen alapon bármilyen szuperprodukcióba jó az ismeretlen, a neves színészeket meg küldjük nyugdíjba és kis költségvetésű művészfilmekbe. Az Iron Man-ben is elég ismert színész van. Az általános dolog Hollywood-ban, hogy ha egy film nem szerepel jól, a következő folytatáshoz, feldolgozáshoz az egész gárdát lecserélik, a büfésnénit is.
    A Cloverfield párhuzamot nem értem, emlékeim szerint szó sem volt arról, hogy romba döntik az egész várost. Nem Godzilla méretű szörnyekről van szó, nem kellett azt érezni, hogy az egész városban szar van, ha egyszerűen csak a főutcán dorbézolnak azok ketten. A Cloverfieldben könnyű volt azt érezned hosszú idő után, hogy nagy szar van, mert a Cloverfieldben egy toronyház méretű baszott nagy jószág randalírozott hosszú idő után újra:). Hja kérem, úgy könnyű:).
    Ha engem kérdezel, a Cloverfield-ről ha lehámozzuk a nagy hype-ot és a kézikamerát, akkor nem marad más, csak egy sima Godzilla-klón. A japánok tucatszám készítik az ilyen filmeket még ma is, csak ezek el se jutnak ide, mert lerágott csont, legfeljebb az amerikai meg az európai embernek új még mindig. Nem láttam HD-ben, de a kézikamera miatt nem is lenne túl hiteles ( :) ), meg aztán maga a film attól nem lesz érdekesebb.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Aktív témák