Aktív témák

  • Face8814

    őstag

    Megtaláltam a tökéletes megoldást a PH nagy filmlistájának az elkészítéséhez!!!!

    Tehát, mivel mindenki az 50 kedvenc filmjét veszi fel a listára, így ne várjuk hogy különbséget tudjunk tenni köztük ( pl én nem tudom megmondani hogy a Casino vagy a Nagymenők volt a jobb alkotás ).
    Ezért javaslom, hogy sorrend nélkül készítse el mindenki azt.
    Minden egyes filmcím egy pontot ér. Tehát összesítjük az egyéni listák alapján melyik film kerül be a PH TOP50-ese közé. Csak azon userek szavazatai ( listái ) számítanak akik elkészítik saját TOP50-üket.
    Nyitunk egy topikot, melybe mindenki közkincsé teszi saját listáját ( a topikba az átláthatóság kedvéért csak listák kerülnének ) és az 1-es hsz-be összesítjük azt.
    A címeknél az eredeti címeket kellene feltüntetni - esetleg a magyar címet is ha az ismerősebben cseng mint az eredeti - a későbbi duplikáció gyanús esetek elkerülése végett.
    Ha valaki csak rábök egy filmre " ....hogy az jó..." , meg "...hogy szerintem is benne van a legjobb 10-ben...." azt a szavazatoknál nem vesszük figyelembe. Csak a teljes 50-es lista esetén számlálódnának a szavazatok.
    Összesítéseket meg mondjuk havonta, nagy forgalom esetén hetente csinálhatnánk.
    Ezen topik 1-es hsz-ébe pedig a listás topikra mutató linket lehetne elhelyezni.

    Persze ez csak egy ötlet, de kis finomításokkal ( esetleg így ) működőképes is lehet.

    Most viszont mentem aludni mert a Hancock lefárasztott rendesen.
    Bugyuta hülyeség. Kb Superman, X-Man és a Hegylakó összegyúrása volt.
    3,5/10

    [ Szerkesztve ]

    Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

Aktív témák