Aktív témák

  • bagyulajuve

    addikt

    Mirrors: ez is jó film lehetett volna. Az eleje, közepe, tetszett, meg a nagyon vége. Viszont a végefelé nem tetszett SPOILER, a néninek simán meg kellett volna halnia, nem pedig egy szinte elpusztíthatatlan szörnyszülötté válnia.
    SPOILER vége.
    Kiefer jól játszik, a felesége gyönyörű, vannak benne paráztatós jelenetek, szóval, összeségében adok neki egy 6.5/10-es pontszámot, mert az a dolog, ami nem tetszett az simán 1-1.5 pont mínusz.

    Kalandférgek 2: elég idióta egy film. Röhögtem elég sok poénon, de azért voltak benne undorító jelenetek is és itt nem a Miami medencés bulira gondolok, mert az azért durva volt, egy olyan bulira elmennék. Mindenképp érdemes megnézni. 7/10.

    Egy gésa emlékiratai: Éppen aktuálissá vált számomra film, ui 25-én megyek japóba. Nagyon szépen fényképezett film, a történet is jó (a könyvet nem olvastam), Zhang Ziyi pedig a kedvenc (színész)nőim közé tartozik, nem tudom miért, de számomra a mandulaszem a minden (Gong Li is szemrevaló azért). Tényleg a látvány miatt már érdemes megnézni, nagyon szép helyeken forgattak.
    8/10

    Resistencia eterna

Aktív témák