Aktív témák

  • (Kolombusz)

    veterán

    James Bond - Quantum of Solace

    Éjféli vetítésre mentem, mert az jó. Legalábbis az eddigi tapasztalataimból kiindulva, azt hittem az lesz.
    Amikor tíz percenként ránéztem az órámra, hogy mikor lesz már vége, azt nem azért tettem, mert wc-re kellett mennem.
    A film egyben volt vontatott és követhetetlen, rövid és túlzásokba eső.

    Bond feeling? Nem sok csúcstechnika, talán az érintőképernyős asztal, na de kérem, az már nagyon gazdagoknak most elérhető. Hol a robbanós toll? Hol a Bond high-tech? Hol a bemutatkozás? A nevem... Ne mondja tudom. James Bond. Mindenki tudta előre, kiről van szó.

    B kategóriás akciófilmnek tekintem, szinte csak akciójelenet van benne. Másfél óra tömény lövöldözés, üldözés. Igen, másfél óra, nem több, de én ennek örvendtem is. Elég volt. Egyik helyszínről ugrálunk a másikra, Olaszország, Anglia, Ausztria, Bolívia... Hol vagyunk? Ez most a román tengerpart, Budapest nincs messze?

    A történetből szinte semmit nem tudunk meg, így nem is tudok mit lelőni, nem fogják reggel letépni a fejem. Gondolom magadra ismersz. Ne bánd, hogy nem jöttél. Sőt, hétvégén is inkább a Madagaszkár 2-t nézd meg, ha moziba szeretnél menni.

    Ketten a barátommal kidobtunk 4 ezer forintot. Ennyiért megvehettük volna a Casino Royalet díszdobozban. Jobb választás lett volna.
    Most alvás. Annyi óra, ahány pontot adok neki. 5/10.

    Jah és még valami. Szinkronos. Már az elején fájdalmas félrefordításokkal. Eredeti hanggal talán egy 6/10-et adnék neki. Új rendezőért kiáltunk.

    A hozzászólást a blogomból másoltam, a kissé egyedi stílust ennek köszönheti.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák