Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    Mostanság néztem meg a Star Trek új trailerét.
    Nem tudom, lehet, hogy lassan én leszek a Film topic kakukk tojása, de nekem komoly fenntartásaim vannak.
    Én nagyon tartok attól, hogy egy agyon "amerikai habcsókozott", durván minden szarral agyonpakolt Star Trek-et kapunk ami a régiekhez csupán az Enterprise hajóban és a karakter nevekben hasonlít.
    Hogy említsek ST filmet amit, én etalonnak vennék (persze szigorúan szvsz): A régebbiek közül: Star Trek: The Motion Picture (1979) valamint az újabbak közül: Star Trek: Nemesis (2002).
    Szinte az összes ST film és sorozat megnézése után ki merem állítani, hogy a fenti két film (ha úgy vesszük, hogy az eddigi első és utolsó ST film) adja vissza leginkább a ST univerzum feelinget. Az első filmről ugye nem kell semmit mondjak, az utolsóban pedig az újítások és a hagyomány pont megfelelő egyensúlyban van.
    Hogy mi a bajom az új ST filmmel (ugye a véleményem csak arra a röpke percre tudom alapozni, amit láttunk).

    1: Spock az érzelmek tárházát mutatja be. 2 kicsi jelenetben hűű de nagyon dühös, lehet, hogy nagyon indokolt, de én nem reklámoznám ezzel a filmet.

    2: Kirk kapitányból egy kis forró fejű "én most megváltom a világot" suhancot csináltak. Tény, hogy a régi sorozatban néha néha becsábult, de azért nem ennyire. Komolyan mondom, ha be mernek rakni akár egyetlen egy szex jelenetet is, én neki vágom Nachot a vetítővászonnak. S asszem a látottak alapján ez igen valószínű. Kb mint ha az új Indy film új főhöse (Shia Löböf) lenne Kirk.

    3: J.J. Abrams (vele kapcsolatban úgy nagyjából minden, ezért nem is részletezem).

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák