Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    Úúúú srácok, mit láttam most: JCVD
    Ha tehetitek nézzétek meg. Nagyon kis fasza film. De ne akciót várjatok, hanem egy igen jó kis drámát, némi vígjátékkal és egy pici akcióval.

    Ami tetszett: dramaturgia, operatőri munka illetve a képi világa, nagyon jól választották meg a zenét is alá, JCVD egy teljesen más szerepben, formabontó megoldások (!!!), s a történet sem kutya.

    Ami nem tetszett: JCVD egy két jelenetben egy kicsit túlvállalta magát (színészileg), bár a film megpróbált reális maradni, a vége fele egy picit vicces volt egy két dolog, [valamint a release csapat silány felirata a DVDn :( ]

    Röviden: Jean-Claude saját magát alakítja egy alternatív valóságban (nyugi nem sci-fi :) ). Ennek a Jean-Claude-nak adóproblémái vannak, az ügynöke nem talál neki normális szerepet s a bíróság épp a feleségének készül ítélni lányukat. Ám a főhősünk váratlanul egy bankrablás kellős közepébe csöppen.

    Ajánlom mindenkinek nyugodt szívvel. Nem egy megszokott film, s mint már említettem szokatlan képi és történeti elemekkel dolgozik.

    [7.5/10]

    (mínusz egy pontot levontam, mert van benne egy kis bujtatott önreklám, ami ott abban a pillanatban szerintem nem jött ki jól).

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák