Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    Amikor megállt a Föld / The Day the Earth Stood Still
    Figyelem enyhe SPOILER veszély

    Nos, bennem valóban megállt az én kis világom. S mindenki aki rajta volt egy akkorát zakózott "mint a ház" :( Én várom azt a kis bennem lévő Supermant, aki a föld forgásának ellenkezőleg kezd el nagyon gyorsan repülni, hogy visszafordítsa az időt, amivel megakadályozza ezt a filmet (aki nem érti a kis utalást, az már nagyon fiatal :) ).

    Röviden: a film üzenete átjött, megértem. Minden más: :( Keanu Reeves a Mátrixban megtanult sablon arcot és teljesítmény vette elő és prezentálta nekünk. Jaden Smith (Will Smith qva idegesítő fia), na inkább mégsem írok semmit róla, mert csak káromkodás lenne. Illetve egy kicsit mégis: hogy nyílna meg a föld és emésztené el azt, aki ilyen szar szerepet írt neki, valamint azt is, aki ilyen agyb@aszó szinkronhangot választott neki. Elnézést kérek,tényleg, de jól esett ezt kiírni a szervezetemből. Kathy Bates -t mint színésznőt szeretem, de ebben a szerepben valahogy nem volt az igazi. Maga a szerep megint buta volt (többek között). Egy kis felüdülés volt számomra John Cleese nyúlfarknyi szerepe. Semmi különös, csak egy kis színfolt a filmben. Jennifer Connelly ő szép volt :B
    A filmben sok sok felesleges jelenet, amiről fogalmunk sincs miért kellett. Sok hatásvadász pufogó naaaagy drámai jelenetek, buta végkifejlet.
    Elnézést kérek attól a pár embertől akinek tetszett, de ez egy nagyon buta film volt.

    Annak a 3 embernek aki ott volt: [10/10] mindenki másnak [4.5/10]

    Más:
    A kis találkozó nagyon jól sikerült véleményem szerint. Bár a film olyan volt amilyen,de egész jókat beszélgettünk. Jól éreztem magam srácok, köszi!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák