Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    Valszeg nagyon durván kapok az arcomba ezért, de Valami amerika 2 6/10. :)

    Persze, szó sincs arról, hogy korszakalkotó magyar múvit láttam volna, szimplán volt benne pár pozitívum, aminek tudtam örülni. Kapásból pl annak, hogy majd két héttel a premier után egy vidéki nagyvárosi moziban (Székesfehérvár) szinte teljesen tele volt a legnagyobb terem.

    Bojler

    Pro: Úgy éreztem, hogy ha nem is nagyon, de valamennyire mérséklődött a buta hálivúd-majmolás. Szép gesztus volt Terka néni (Schütz Ila) emlékének ajánlani a filmet. Összességében jobb lett mint az első rész volt, zeneileg is, szerintem igényes koncertjelenettel. Érezhetően kevesebb reklám volt a filmben, és ha volt is, végre normálisan megoldották, nem világított a képembe fél percig egy óriás rádióreklám, mint a Meseautóban. Csuja Imre jól hozta a magyar gengszterfigurát, és a Karel Gott szám ami mindig szólt a kocsiban, na az kifejezetten jó poén volt.

    Kontra: Ónodi Esztert nagyon-nagyon kár volt a második részbe is beleerőltetni, nagyjából annyira természetes mint Ullman Mónika, vagyis semennyire. Az összes nagyon ciki, nagyon gány jelenetben ő volt a kulcsfigura... Kár volt beleerőltetni az amerikai részt és sajnos ennek kapcsán ismét ment az angolul dumálás, no meg azon beszartam, hogy angolul írták ki a kinti börtön nevét és magyarul meg feliratozva jelent meg. A musical résznél annyira fel volt turbózva a maffiafőnök lányának a hangja, hogy rá se lehetett ismerni. Nem kellett volna, mert teljesen jó hangja volt a la nature is.

    Bojler off

    Összességében mondhatom, hogy kellemes másfél óra volt, egyszer sem néztem az órámra. :)

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Aktív témák