Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz ngabor2 #9652 üzenetére

    Komolyan, sokszor elgondolkodok mostanában, már amikor annyira sok az időm, hogy ez is eszembe jut, miért írnak be emberek ennyire merőben ellentétes dolgokat híres vagy hírhedt filmekkel kapcsolatban, itt ebben a topicban is. Tényleg nem először üti meg a szemem, hogy vki ír le/be olyan dolgokat, amiket egyszerűen nehéz elhinni, akárhogy is próbálom nézni..
    Nem tudok egyszerűen dűlőre jutni ezzel kapcsolatban, és most ngabor esete is egy remek példája ennek. Adott egy mű, egy film ugye, ami eszeveszetten zseniális, gyak. tényleg hiba nélküli, mert mind a karakterek, mind a szinészek akik bemutatják, mind a storyline, mind a fényképezés, mind a filmzene, mind a szinkron, blabla egyszerüen perfect, és már régen nem vita tárgya. És akad mindig valaki, aki fogja, és egyszercsak sutty, nna most én azért is lehúzom, vagy csak egyszerüen bejelentem, h engem mennyire nem ragad meg, sőt egyenesen igenis, egy rossz filmnek is tartom.. Nem szó szerinti most az idézet, de kb ez a lényeg.
    Amit nem tudok, nem értek, hogy ezeket egyszerűen direkt csinálják az emberek, hogy csak azért is írjak már egy megbotránkoztatót, egy fricskát a népnek, mutassam már meg egy kicsit, nekem nnna mennyire de nem tetszett ez az egyébként mind a nézők, mind a kritikusok körében az elmúlt évtizedben megkérdőjelezhetetlen sikert arató movie, avagy, valóban, tényleg így van, és ennyire földönkívüli az ízlése az egyénnek, hogy egy olyan adu ász, mint pl. a Pulp Fiction, kap egy közepesnél is kevesebb pontszámot.. olyan értékelést, amit tényleg egy átlag alatti filmnek adunk, mondjuk azt, megérdemelten. Tényleg nem akarok megsérteni senkit, ngabor ezen posztja kihozta belőle, de nem most kezdődött ez a kérdőjel nálam.
    A választ nem hiszem h megkapom valaha is, mindenesetre talán némi támpontot nyújthat, ha ez az egyén ugyanezen lendülettel megemlít mintegy ellentétként olyan alkotásokat is, melyek már mélyebb tetszést értek el nála, mint pl. most, a mumia 3..

Aktív témák