Aktív témák

  • deniro2

    senior tag

    válasz Viszlát #9667 üzenetére

    Engem meg az idegesít halálra, hogy sokan képtelenek legalább nagyjából objektíven osztályozni egy filmet. Egy dolog az, hogy mi tetszik nekem és egy másik, hogy ettől mennyire lesz jó vagy rossz egy film. Sokan csak azért képesek 1-2-3 pontokat adni, mert nekik nem jön be az adott téma/sztori/műfaj, tekintet nélkül a film egyéb lehetséges erényeire. Hiába tökéletes a rendezés, jók a dialógusok, profi a színészi munka, tuti a fényképezés, mégis van aki rávágja a 2 pontot, mert neki nem jön be a sztori. És fordítva, szemét, szar filmek kapnak 7-10 pontot, csak, mert látványosak és/vagy jó bennük a csaj.
    Én pl. nagyon nem szeretem a western filmeket, ezért legjobb esetben 7 pontot tudok rájuk adni, a többi már a filmen múlik, de semmiképpen nem húzom le őket csakazértis. A Kritikus tömegen van egy idióta, aki gondolkodás nélkül nyomja az 1 pontot minden filmre, ami amerikai, nyílván ilyen hozzáállással látatlanban, na ez az ultra no comment kategória.

    Persze itt is sokan tudnak objektíven értékelni, nem veletek van a gond főleg, csak, ha már ki-mit-miértnél tartunk, gondoltam leírom a véleményemet. :)

Aktív témák