Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Bad Pritt #100040 üzenetére

    No igen, ezt írtam énis...

    Oram tojásos viselkedése tényleg egy fasság volt, de én ezen túllendültem ahogy írtam is. Rám ez nincs ekkora negatív hatással. Szinte az összes ilyen filmben hasonló megoldásokkal léptetik tovább a cselekményt. (valaki csinál valami oltári hülyeséget) hogy a megfelelő irányba menjen tovább a film.

    A kompos rész szerintem rendben van, egy pánikoló nőtől én nem is várnék többet. Szerintem ez reálisan is megtörténhet így. Számos való világbeli példát lehetne hozni, mekkora hülyeségeket képes csinálni egy pánikoló nő. Ilyenkor észérveket és döntéseket várni felesleges... :D

    Alapvetően bíztak Davidben, hisz azt mondta nekik az a hely tökéletesen biztonságos.
    Szeritem te is simán el mennél vécére, cigizni, akármi egyedül, ha úgy tudod biztonságos a hely, meg addig tényleg nincs is okod rá hogy ebben kételkedj (annak tűnik).

    Lesz még ideje tökéletesíteni a dolgokat... innen még sokféle úton eljuthatunk az első film Alien-jéig. Lehet hogy más genetikai kódokhoz fér csak hozzá később David, és sokkal emberibb fokozatok épülnek be így a szörnyekben, ezért kell egy hosszabb lassabb "inkubációs fázis"... ezen a bolygón, az ottani fekete cucc segítségével, meg ennyire agresszív és gyorsan fejlődő lények lehetségesek még.

    Még van másik cca 20 év az első film történéséig. :)

    [ Szerkesztve ]

    Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Új hozzászólás Aktív témák