Új hozzászólás Aktív témák

  • atike

    nagyúr

    Thor: Ragnarök

    Nehéz írni. Valahogy olyan érzésem volt, mint a Galaxis Őrzői 2 után... Ez a híres új-zélandi fenegyerek nem tudom mit szívott, de jó cucc lehet... :) Sokszor csak néztem, hogy ez most komolyan így volt a filmben? Mintha a normál Thor-t megvígjátékosították volna és közben jól beszívva viháncolva "még ide rakunk egy kis ilyen zenét", "oda egy poént", "emide meg szórunk egy kis csillámot". Furcsa volt. Nem volt rossz, nem. De annyira hasra sem estem tőle. Látványilag odavág, zeneileg hol jó, hol illeszkedik az épp képre kerülő kattanáshoz :DDD ... Pár apróság: A rövid hajnak meg hát sztorija van a filmben ugyebár, így ez annyira nem fájt, hogy amúgy Thor hosszú hajú lenne... :) Hela-ról meg valamiért a Nagyon Vadon Elliotja ugrott be... :)

    Szóval az érzés - és innen a párhuzam a Galaxis Őrzői 2-vel - az volt, hogy ismét gyerek korosztály lett a célcsoport. Színes, steril, időnként vicces-röhögős időnként fájó poénkodás. Csapong és nagyon elmegy szélsőségekbe - elég csak a Loki dicsőítő előadásra gondolni...

    Muszáj lesz újra néznem, mert per pillanat elképedve vagyok és bár legtöbben azt mondják / mondjátok hogy az egyik legjobb szuperhős film - nekem nagyon nem volt az. Lehet majd változik újranézés után a véleményem, lehet mást vártam, lehet baj, hogy már nem a tizenéves korosztály vagyok... :)

    4/10

    #értékelés

    ....és amúgy nagyon is rajongója vagyok a szuperhősös filmeknek, imádom a blockbustereket és simán el tudom fogadni az agykikapcsolós semmit nem mondó "csakélvezzünkegyfilmet" világot is... :)

    [ Módosította: Viszlát ]

Új hozzászólás Aktív témák