Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    Nos, eljutottam végre idáig is, hogy megnézhessem a kedvenc karakteremről készült utolsó filmet...

    Logan

    Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Mosolyogni tudnék szívem szerint, mert végre egy olyan film, mely méltó eme morózus, borongós hangulatú Marvel szereplőhöz. Valljuk be, az előző kettő film nem volt az "igazi". Hol kicsit gyerekes volt, hol zavaros, de egyik sem fogott meg. Tudni kell még, hogy óriási képregény fan voltam anno, és az összes közül a kedvencem a karmos, bunkó Rozsi volt. Mondom ezt úgy, hogy a mai napig megvan az összes képregényem, pl. a Pókember legelső száma is... Majd 40 évesen! Majdnem vertem a falba a fejemet, amikor először meghallottam a "Farkas" nevet, a mai napig nem tudtam feldolgozni. Ha van egy állat, akkor miért nem a magyar nevén nevezik, fingom sincs, sosem fogom megérteni... A "Duck Tales"-t sem "Kutya sztorinak" fordították anno.
    De a cím után jöjjön maga a film.

    Félelmetesnek találtam, hogy egy olyan ember, aki az agyával BÁRMIT meg tud tenni, mentális problémákkal küzdjön! Óriási ötlet, nem is beszélve arról, ahogy ezen erői kontroll nélkül elszabadulnak, hát bődületes, hogy nem tudja Xavier irányítani a képességét! Micsoda ötlet! Aztán jött a másik csavar, a szupererős Rozsi, aki olyan gyenge néha, mint egy lepkefing, a majd örökéletű bunkó, aki végighaldokolja a filmet! Komolyan, bődületes, hogy mennyi ötlet volt ebben a filmben.
    Sírni gondolom nem kell mondanom, hogy miért tudtam volna, már ott csak tátott szájal álltam a TV előtt, mikor X-professzor elhunyt, de amikor Rozsi bedobta a kulcsot, ott végem lett, szavakat nem találtam, csak ültem, a nejem nem tudta mi a bajom, a fiam is csak csendben ült, átérezte a szobára telepedett melankóniát és inkább meg se szólalt.

    Nálam 9/10! :C

    Ha ilyen volt az alapverza, a Noir editiont meg se merem nézni inkább! :O

    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák