Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz veilside03 #15322 üzenetére

    Olyan SMART számlálóid nyers értékei nőnek látványosan, amiket ezek a diagnosztikai programok alapértelmezésben nem vesznek figyelembe a kondíciószámításnál, illetve azok a számlálók, amiket használnak, azok ebben az állapotban közvetett módon sem tükrözik még azokat a lehetséges problémákat, amiket a kiegészítő számlálók sugallhatnak. Sőt, a HDS esetén a közvetlenül is figyelembe vett számlálóknál a normalizált (0-100) érték az, ami nem követi (még) a nyers érték növekedését (azok a hexadecimális számok, amiket jobbklikkel a megszokottabb decimális értékre állíthatsz).

    De a Sentinel meg is jelöli neked, hogy miket vesz figyelembe, és láthatod, hogy azoknál a normalizált érték mind 100%-os, még csak a nyers érték nő.

    A figyelmeztetések valószínűleg a nyers értékek miatt jönnek, másképp értelmezi őket az a program, ami figyelmeztet, mint a beépített normalizáló függvény és/vagy a HDS.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák