Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    Sziasztok!

    Vettem egy SSD-t, adata xpg sx930 240gb, de a Win7 Ultimate telepítése sehogy sem megy. Pontosabban a telepítést követő nehéz napok, hetek...
    Itt van pár kép az előfordult hibák egy részéről, az adatlapomon lévő gépről van szó.

    Az elején: 250 GB Samsung Sata HDD-t váltott az ominózus SSD (új, garis) + 1TB Toshiba HDD (használt, garis adatnak). OS: Win7 Ultimate, licenszkóddal, TP-Link 722 USB-s wifiadapter.

    Először aarról a lemezről telepítettem az OS-t, amiről 2 éve a Samsung HDD-re is. Valami kínja volt, tán a DHCP nem indult, semmilyen hálózatot nem látott.
    Másodjára öcsémtől kapott lemez, látott hálózatot, csatlakozott is, de netre nem ment ki.
    Harmadjára a Win7 topikban javasolt lemezkép. 2 hét alatt sem frissített fel napra készre, de legalább a Logitech G602 települése után driverhibával elhalt.
    Negyedjére a Samsung HDD-n lévő rendszert klónoztam, de az egér telepítésekor elhalt ez is.
    Most ötdjére sem tökéletes, eltelt egy hónap. (Türelmesen vártam frissítésekre...)

    Most alapvetően az zavar, hogy a frissítés nonstop zajlik, proci 50%-ra terhelve, memóriából a schvost.exe eszik meg 1,5-2,5 GB-ot, a hozzá kapcsolódó szolgáltatások közt a Win update fut.
    E mellé társul, hogy elvétve van olyan szabályos leállításom, vagy újraindításom, ami után nem valami hibajavító, restore móddal indul a Win. A mostani indulásnál lefotóztam, mire haragszik.
    E mellett a Win7 az energiagazdálkodáshoz nem enged hozzá nyúlni.

    A Win7 topikban nem tudtak érdemben segíteni, nálam okosabb embernek odaadtam, az alaplap kapott 4 új kondit, a nagy szerelés közben észrevettem, hogy 4 db púpos. Megjegyzem, a rendszer a HDD-t visszapattintva kifogástalanul üzemel, napra kész, a hardverkomponensek, perifériák hiba nélkül dolgozik. De az HDD, ez meg SSD, az jó, ez szar, pedig fordítva kellene lennie.

    A képen f meghajtóra mondja a kék háttéren a szöveg a hibát. C: SSD, D: HDD, több meghajtónak nincs betűjele. Mindkét háttértáron van még 1-1 100 MB-os partíció betűjel nélkül.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák