Új hozzászólás Aktív témák

  • DonDragonka

    őstag

    Jááááá mekkora hozzászólás cunami lett ebből a Sabrent márkából...

    Igyekszem azokra reagálni amiket biztosan tudok. Egész pontos típusa: Sabrent 1TB Rocket Nvme PCIe 4.0 M.2 2280 (SB-ROCKET-NVMe4-1TB). Öt év garis, ha regisztrálod a terméket. A regisztráció kb 3 perc. 72E HUF volt szállítással együtt(2 nap alatt itt volt) az 1TB-os, amazon.de-ről(Jelenleg szállítással együtt 74457HUF, de ez az Euro miatt változik, amúgy 190Euro, de a 970 EVO Plus 1 TB csak 170Euro cserébe "csak" PCIe3). Made In Taiwan, ugyanakkor a Sabrent az egy Amcsi cég. Kontroller: Phison E16, DDR4-es SK Hynix DRAM, memória: Toshiba/Kioxia 96L TLC, 4Kn, TBW 1800, MTBF 1700000
    Minden technikai paraméter elérhető ITT

    Jobb e mint a Samsung? Mit tudom én, nincs NVMe Samsung-om. Nem is mondtam ilyet. Szerintem ennek a kérdéskörnek nincs értelme.

    Ezt tudja:

    Sok sok tesztet néztem át és azok alapján döntöttem a Sabrent mellett. Arra amire nekem szükségem van arra megfelel(bőőőven). Olvastam fórumokat is és nem találkoztam olyannal, hogy lenne bármi gond a Sabrentekkel. Amit biztosan tudok, hogy gyors, veszettül, de gondolom a Samsung is az. Kicsit melegedetek az elején(notebook-ban használom őket) de rájöttem mi a baj és kaptak spéci bordákat (amik nem járnak gari vesztéssel mert a garis matrica nem a chip-eken van...).

    [ Szerkesztve ]

    A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...

Új hozzászólás Aktív témák