Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz radi8tor #1193 üzenetére

    Talán igen talán nem, nem tudom. Voltam már náluk én is párszor ilyen fantomhibákkal, alighibákkal, volt hogy kb. az volt a válasz, hogy "uram ez feszes" nem is egyszer. Általában ha hoki van velük az ilyen téma szokott lenni, hogy kiviszed, nem találják, max. picit belenyúlnak, vidd el, aztán ha nem jó hozd vissza. Mellesleg többször volt ebben igazuk így utólag megnézve.

    De hozzáteszem, hogy máshol meg ilyenkor kapásból kidobálnak pár alkatrészt, hogy biztos az a rossz aztán vagy megjavul vagy nem. Itt legalább ez nem tapasztalható, nem fognak veled csapágyat cseréltetni ityre-fityre.

    El lehet dönteni melyik a jobb. Nem védem őket sem, ismerek olyat, aki velük sem tud zöld ágra vergődni (mással sem) és folyamatosan járja a kanosszát, de én bárhova máshova mentem, ennél csak több szívás meg lehúzás volt. Meg a szándékos el- és átbabrálások. Itt legalább azt éreztem eddig mindig, hogy nem húznak le, úgy kb. odafigyelnek meg foglalkoznak a problémával, és korrektül számolnak. Ma ez itthon már extra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák